Constant quality. Constantly.

Thumbnail

Advies

Constant quality, constantly. Dat is waar u op kunt vertrouwen bij KOMA. Logisch dat dit begint bij een gedegen advies vooraf. Het advies begint bij een bezoek aan uw bakkerij, chocolaterie of patisserie. Hier inventariseren we welke producten gekoeld en ingevroren worden, welke capaciteiten vereist zijn en hoeveel ruimte er beschikbaar is. Op basis van deze informatie biedt KOMA u een voorstel.

De adviseurs van KOMA adviseren u welke installatie past bij uw wensen en mogelijkheden. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de beste kwaliteit, maar ook naar kostenbeheersing. Met een slimme investering verbetert u daarnaast ook het logistieke proces, kunt u besparen op energiekosten en heeft u meer flexibiliteit en rendement in het koelen en conditioneren van uw producten.

Superieure kwaliteit begint met een gedegen voorbereiding. Daarom komt er altijd een KOMA adviseur langs om te kijken welke oplossing past bij uw vraagstuk. Hierbij worden wensen en mogelijkheden besproken. Heeft u meerdere filialen, dan is het van wezenlijk belang of er een afgebakken product naar het filiaal gaat, of een deegstuk wat ter plekke wordt afgebakken. Samen kijken we welke oplossing het beste bij u past. Maar daar blijft het niet bij. KOMA denkt bijvoorbeeld regelmatig mee over de routing. Hierbij gaan we in gesprek met de vertegenwoordigers van bijvoorbeeld de oven en de koeling, zodat uw workflow zo optimaal mogelijk is en u zo min mogelijk de werkvloer hoeft te verlaten.