Constant quality. Constantly.

Chocolaterie

Wie houdt er niet van chocolade? Geen wonder dat de commerciële kansen voor chocoladeproducten groter zijn dan ooit. De perfecte smaakbeleving levert u met de installaties van KOMA. Logisch dus dat werelds bekendste chocolatiers kiezen voor deze installaties.

Top-Chocolatiers werken met speciaal ontwikkelde conserveringskasten. Chocolade is extreem gevoelig voor vocht. Kasten met regelbare vochtigheid zijn een vereiste voor het professioneel werken met chocolade. KOMA-kasten regelen het vochtpercentage uiterst nauwkeurig tussen 40 en 90% middels de unieke Kcontrol besturing. Daarnaast hebben onze kasten een constant klimaat, zodat de chocolade niet lijdt onder temperatuurschommelingen. De chocolade houdt zo haar mooie glans en harde breuk.

De kasten die KOMA hiervoor aanbiedt zijn onder andere 2-deurs SKHV of als het een grotere kast betreft met regelbare vochtigheid en zelfs met de mogelijkheid tot droging.

Kostbare productkwaliteit waarborg je met de installaties van KOMA.